Електродомакински уреди - бяла техника от Технодом - уреди с транспортни дефекти и уреди иззети от лизинг

Възползвайте се от Нашите Супер Атрактивни Предложения!

НОВО - ТЪРГОВЕ НА ЕЛЕКТРОУРЕДИ В СТРАНИЦАТА НА ТЕХНОХИТ ВЪВ ФЕЙСБУК

Можете да участвате в търгове за закупуване на различни електроуреди в нашата страница във Фейсбук. Търговете, ще стартират всеки понеделник в 8.00ч. и ще завършват в сряда/същата седмица/ в 20.00. Началната цена на всеки електроуред ще е 20лв. Стъпката на наддаване ще е 10лв. Наддаването се прави с коментар под поста на съответния търг. Електроуредите предмет на търга, са чисто нови, имат някакви дребни забележки, които ние ще показваме в поста и са с 36 месеца пълна гаранция. След завършване на търга, ние ще се свържем с печелившия, на лично съобщение, за да уточним начина на доставка. 

Харесайте страницата ни във Фесбук, за да не пропуснете още по изгодните ни предложения, чрез новите търгове.

Успех!

ПРОМОЦИЯ  „ -60% НА ВСИЧКИ КОМПАКТНИ ФУРНИ ЗА ВГРАЖДАНЕ НА МАРКАТА  AEG/ELECTROLUX”

Имате възможността да закупите компактна фурна за вграждане комбинирана с микровълни на водещата в бранша германска марка AEG/ELECTROLUX, намалена с "-60%" от пазарната й цена. Промоцията включва всички фурни за вграждане на AEG с размери   В/Ш/Д - 45см./60см./54см. ПРОМОЦИИТЕ НЕ МОГАТ ДА БЪДАТ КОМБИНИРАНИ ЕДНА С ДРУГА !

ПРОМОЦИЯ „ -10% НА ВСИЧКИ ЕЛЕКТРОУРЕДИ НАД 1500 ЛВ.”

Имате възможността да закупите електроуреди над 1500 лв. с допълнителна отстъпка от -10% на водещи в бранша марки SMEG, AEG, ELECTROLUX, ZANUSSI . ПРОМОЦИИТЕ НЕ МОГАТ ДА БЪДАТ КОМБИНИРАНИ ЕДНА С ДРУГА 

ПРОМОЦИЯ „ ПОДАРЪК АСПИРАТОР ”

При закупуване на кухненски електроуреди /фурна за вграждане, котлони за вграждане или готварска печка/, ПОЛУЧАВАТЕ ПОДАРЪК  АСПИРАТОР  90см,  до " 50% " от стойността на вашата покупка, изцяло по Ваш избор.  ПРОМОЦИИТЕ НЕ МОГАТ ДА БЪДАТ КОМБИНИРАНИ ЕДНА С ДРУГА !

___________________________________________________________________________________________________________________

 
Всички права запазени © 2013-2015 - Техно Дом Онлайн магазин Електроуреди и Бяла Техника от Техно Дом