Електродомакински уреди - бяла техника от Технодом - уреди с транспортни дефекти и уреди иззети от лизинг

Възползвайте се от Нашите Супер Атрактивни Предложения!

ПРОМОЦИЯ " ПРОМО ПАКЕТ " ФУРНА + ПЛОТ + АСПИРАТОР

Имате възможността да закупите на промоционална цена : фурна за вграждане HANSA + плот за вграждане EXQUISIT + телескопичен аспиратор HOBERT . Пълна гаранция от 36 месеца. Промоцията е валидна до изчерпване на количествата . ПРОМОЦИИТЕ НЕ МОГАТ ДА БЪДАТ КОМБИНИРАНИ ЕДНА С ДРУГА !


ПРОМОЦИЯ  „ -60% НА ВСИЧКИ КОМПАКТНИ ФУРНИ ЗА ВГРАЖДАНЕ НА МАРКАТА  AEG/ELECTROLUX”

Имате възможността да закупите компактна фурна за вграждане комбинирана с микровълни на водещата в бранша германска марка AEG/ELECTROLUX, намалена с "-60%" от пазарната й цена. Промоцията включва всички фурни за вграждане на AEG с размери   В/Ш/Д - 45см./60см./54см. ПРОМОЦИИТЕ НЕ МОГАТ ДА БЪДАТ КОМБИНИРАНИ ЕДНА С ДРУГА !

___________________________________________________________________

ПРОМОЦИЯ „ -20% НА ВСИЧКИ АСПИРАТОРИ ”

Имате възможността да закупите аспиратори на водещи в бранша марки като AEG, SMEG, ELECTROLUX , ELICA на изключително атрактивни  цени. Допълнително -20% на всички аспиратори.Отстъпките не се отнасят за текущи промоции и намаления. ПРОМОЦИИТЕ НЕ МОГАТ ДА БЪДАТ КОМБИНИРАНИ ЕДНА С ДРУГА


ПРОМОЦИЯ " КУПИ НА ИЗПЛАЩАНЕ БЕЗ ОСКЪПЯВАНЕ "

Имате възможността да закупите избраната стока с 0% лихва.Промоцията важи за до 31.12.2020г. за срок на изплащане 6 месеца с първоначална вноска. ПРОМОЦИИТЕ НЕ МОГАТ ДА БЪДАТ КОМБИНИРАНИ ЕДНА С ДРУГА

______________________________________________________________________________________________________________________

ПРОМОЦИЯ  „ БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА В ЦЯЛАТА СТРАНА”

 Промоцията Ви дава възможност да изберете и да закупите чрез  нашата интернет страница един или повече електроуреда, които ще бъдат доставени безплатно до офис на ЛЕО ЕКСПРЕС във Вашето населено място.  На посочените от нас телефони,  любезни консултанти ще Ви дадат подробна информация за избраните уреди, както и за козметичните  им забележки. При желание от Ваша страна ще Ви бъдат изпратени  снимки на уредите на посочен от вас  e-mail.                                                                                              Уреди, които са в промоция или уреди с допълнително намалена цена /процент отстъпка на база натрупан оборот/  не се доставят безплатно. Дребни уреди, уреди в ликвидация и уреди, които са на стойност под 300 лева не се доставят безплатно. ПРОМОЦИИТЕ НЕ МОГАТ ДА БЪДАТ КОМБИНИРАНИ ЕДНА С ДРУГА !

______________________________________________________________________________________________________________________

 
Всички права запазени © 2013-2015 - Техно Дом Онлайн магазин Електроуреди и Бяла Техника от Техно Дом