Електродомакински уреди - бяла техника от Технодом - уреди с транспортни дефекти и уреди иззети от лизинг

Възползвайте се от Нашите Супер Атрактивни Предложения!

ПРОМОЦИЯ" ДОПЪЛНИТЕЛНО -20% НА ВСИЧКИ ПЕРАЛНИ С ГОРНО ЗАРЕЖДАНЕ"

Имате възможността да закупите перални с горно зареждане на водещи в бранша марки като AEG, ZANUSSI, ELECTROLUX ,  на изключително атрактивни  цени. Допълнително -20% .Отстъпките не се отнасят за текущи промоции и намаления. ПРОМОЦИИТЕ НЕ МОГАТ ДА БЪДАТ КОМБИНИРАНИ ЕДНА С ДРУГА

ПРОМОЦИЯ  „ -60% НА ВСИЧКИ КОМПАКТНИ ФУРНИ ЗА ВГРАЖДАНЕ НА МАРКАТА  AEG/ELECTROLUX”

Имате възможността да закупите компактна фурна за вграждане комбинирана с микровълни на водещата в бранша германска марка AEG/ELECTROLUX, намалена с "-60%" от пазарната й цена. Промоцията включва всички фурни за вграждане на AEG с размери   В/Ш/Д - 45см./60см./54см. ПРОМОЦИИТЕ НЕ МОГАТ ДА БЪДАТ КОМБИНИРАНИ ЕДНА С ДРУГА !

___________________________________________________________________

ПРОМОЦИЯ „ -20% НА ВСИЧКИ АСПИРАТОРИ ”

Имате възможността да закупите аспиратори на водещи в бранша марки като AEG, SMEG, ELECTROLUX , ELICA на изключително атрактивни  цени. Допълнително -20% на всички аспиратори.Отстъпките не се отнасят за текущи промоции и намаления. ПРОМОЦИИТЕ НЕ МОГАТ ДА БЪДАТ КОМБИНИРАНИ ЕДНА С ДРУГА


______________________________________________________________________________________________________________________

"-30% ЕКОНТ ЕКСПРЕС  -  ДОСТАВКА В ЦЯЛАТА СТРАНА"

Възползвайте се от преференциалната отстъпка /-30%/ за доставка на електроуреди, която можем да Ви предложим в партньорство с куриерска фирма ЕКОНТ ЕКСПРЕС. Можем да доставим избрания от Вас електроуред, до офис на Еконт във Вашето населено място или до ваш адрес на цена -30% от стандартната куриерска услуга на ЕКОНТ.


______________________________________________________________________________________________________________________

ПРОМОЦИЯ  „ДОПЪЛНИТЕЛНО -10% НА ВСИЧКИ ЕЛЕКТРОУРЕДИ НА МАРКАТА SMEG

Имате възможността да закупите електроуреди на марката SMEG с допълнително намаление "-10%". Отстъпките не се отнасят за текущи промоции и намаления. ПРОМОЦИИТЕ НЕ МОГАТ ДА БЪДАТ КОМБИНИРАНИ ЕДНА С ДРУГА !

 
Всички права запазени © 2013-2015 - Техно Дом Онлайн магазин Електроуреди и Бяла Техника от Техно Дом