Електродомакински уреди - бяла техника от Технодом - уреди с транспортни дефекти и уреди иззети от лизинг

Поръчай Онлайн

Всеки от продуктите може да бъде поръчан и доставен на посочен от Вас адрес. Поради специфичните забележки на продуктите които предлагаме, ние задължително даваме предварително пълно описание на продукта, от който се интересувате. Нашите любезни консултанти ще отговорят на Вашите въпроси и ще Ви предоставят допълнителна информация от която имате нужда.

За да поръчате желаният от Вас продукт, следвайте указаните от нас няколко стъпки:

1. Свържете се с наш консултант от магазина, в който се намира желания от Вас продукт, за да се информирате за състоянието му.

2. Изисквайте да Ви бъдат направени и изпратени на указан от Вас e-mail общи снимки, както и снимки на специфичните козметични забележки на продукта.

  3. Уточнете с нашите консултанти начин, по който ще заплатите за избрания от Вас продукт.

Продуктът или продуктите, които сте избрали ще бъдат доставени напълно безплатно до офис на куриерска фирма "ЛЕО ЕКСПРЕС" във Вашето населено място. 

Уреди, които са в промоция или уреди с допълнително намалена цена /процент отстъпка на база натрупан оборот/  не се доставят безплатно. Дребни уреди, уреди в ликвидация и уреди, които са на стойност под 300 лева не се доставят безплатно.

 
Всички права запазени © 2013-2015 - Техно Дом Онлайн магазин Електроуреди и Бяла Техника от Техно Дом