Електродомакински уреди - бяла техника от Технодом - уреди с транспортни дефекти и уреди иззети от лизинг

ТЕХНОХИТ – Бяла техника, черна техника, уреди за вграждане, уреди с нарушен търговски вид (транспортни дефекти)

За нас

"Технохит" започва да работи на българския пазар през 2002 година. Основната ни дейност  е директен внос от производители на бяла техника и уреди за вграждане на водещи европейски марки като SMEG, SIEMENS, BOSCH, KUEPPERSBUSCH, GORENJE, FAGOR, TEKA, INDESIT, HOTPOINT-ARISTON, SCHOLTES, AEG, ELECTROLUX, ZANUSSI, DELONGHI, KENWOOD. Компанията е концентрирана във внос на нови модели електроуреди, произведени за Западна Европа с леки козметични забележки или нарушени опаковки /нарушен търговски вид/, което предопределя изключително атрактивните цени в магазините на веригата. Основно предимство на тези електроуреди е това, че са произведени за Западна Европа, тоест те са с изключително високо качество и здравина за разлика от тези които се произвеждат за Българския пазар.  Качеството и здравината ни дават възможност да даваме до 5 години пълна гаранция на нашите електроуреди. Благодарение на своята ценова политика фирмата прави достъпни за българските потребители най-модерните и изключително висок клас електроуреди произведени за западноевропейския пазар.

До този момент веригата има 4 магазина - три от които във Варна и един в София.  

Техниката, реализирана на българския пазар от ТЕХНОХИТ, се поддържа изцяло от собствена верига сервизи, като по този начин се осигурява изключителна бързина и ефективност при гаранционното и следгаранционно обслужване. Компанията се стреми да осигури на клиентите си пълен комфорт като предлага до 5 години  пълна гаранция и транспорт на закупената стока до дома.

Във верига магазини ТЕХНОХИТ ще бъдете посрещнати и вежливо обслужени от компетентни продавач-консултанти, готови да отговорят на всички ваши въпроси.

Технохит категорично се разграничава от търговците на техника втора употреба.

ПолезноПримери за уреди с нарушен търговски вид (транспортен дефект)

 
Всички права запазени © 2013-2015 - Техно Дом Онлайн магазин Електроуреди и Бяла Техника от Техно Дом